skip to Main Content
Dežurni telefon: 062/044-277
Sanitacija 07

U Kantonu Sarajevo počela redovna preventivna sistematska deratizacija

U cilju zaštite stanovništva od zaraznih bolesti, a u skladu sa programom Zavoda za javno zdravstvo o izvođenju obavezne sistematske deratizacije, te Odluke Ministarstva zdravstva KS, danas smo počeli sa aktivnostima sistematske deratizacije na području Kantona Sarajevo.

U ovoj fazi profesionalni timovi Sanitacije d.o.o Sarajevo obaviće sistematsku deratizaciju  na području općina Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo, Novi Grad, Ilidža, Ilijaš, Vogošća, Hadžići i Trnovo.

Obaveznu preventivnu sistematsku deratizaciju provode stručni i licencirani sanitarni tehničari na čelu sa doktorima epidemiologije i sanitarnim inžinjerima.

Obavještavamo građane i sve privredne subjekte da će se sistematska deratizacija izvoditi od 11. oktobra do 30. oktobra 2021. godine i ujedno molimo za kooperaciju i razumijevanje kako bi se rad stručnih ekipa odvijao neometano.

Sanitacija d.o.o Sarajevo već 60 godina brine o zdravlju građana te napominje da za sve dodatne informacije, savjete i podršku pozovete na br.  033 651 520 ili pošaljete poruku putem elektronske pošte na sanitsar@lol.ba

Back To Top
Search