skip to Main Content
Dežurni telefon: 062/044-277

Sanitacija – prvo mjesto u svojoj djelatnosti u BiH

U Sarajevu je održana gala svečanost “100 najvećih” na kojoj su dodjeljena priznanja za najuspješnije kompanije u Bosni i Hercegovini. Svečanost je okupila preko 450 privrednika koji su dali izuzetan doprinos razvoju bosanskohercegovačke privrede. Sanitacija d.o.o. je dobila priznanje kao prva u svojoj djelatnosti po prihodima.

Sanitacija d.o.o. svojim referalnim, naučnim i stručnim radom spada u red organizacija koje u potpunosti ispunjavaju sve uslove za sanitarnu i ekološku zaštitu, pa se prema tome svrstava u jednu od rijetkih kojima se mogu povjeriti svi zahtjevi u ovoj oblasti.

Sanitacija d.o.o. djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine i regije gotovo 50 godina. Svoje višedecenijsko uspješno poslovanje te brojna domaća i međunarodna priznanja, ostvarili smo zahvaljujući kvalitetu usluga koje pružamo našim klijentima, kontinuiranom edukacijom stručnog osoblja kao i stalnom ulaganju u opremu i sredstva u rad. Ulaganjem u znanje, te profesionalni razvoj zaposlenih možemo pratiti svjetske trendove i iste primjenjivati na našem tržištu.

Naši sanitarno tehnički timovi su uvijek dostupni i spremni su odmah po Vašem pozivu izvršiti tražene radove. Naš cilj je pružiti kvalitetnu i brzu zdravstvenu zaštitu, provjerenim metodama i najboljim preparatima.

Hvala na ukazanom povjerenju svim našim klijentima i trudićemo se da ga opravdamo i u budućnosti!

Zahvaljujemo se i svim našim zaposlenicima na profesionalnom obavljanju poslova i svakodnevnom doprinosu uspjeha naše kompanije.

Više o samoj dodjeli priznjanja najuspješnijim kompanijama u Bosni i Hercegovini možete pogledati ovdje.

Back To Top
Search