skip to Main Content
Dežurni telefon: 062/044-277

Profesionalna dezinfekcija Importanne Centra u Sarajevu

Suočeni smo sa pandemijom koronavirusa, te je sprovođenje higijene postalo još važnije zbog povećanog rizika od infekcije. Jedna od mjera zaštite svakako je i dezinfekcija. Profesionalna dezinfekcija je postupak uništavanja živih mikroorganizama i redukcije njihovog broja na prihvatljivu mjeru. Cilj dezinfekcije je sprječavanje i suzbijanje zaraznih bolesti.

Stručni tim Sanitacije d.o.o. - profesionalna dezinfekcija Importanne Centra u Sarajevu kao dio napora u sprječavanju epidemije koronavirusaU petak, 06.03.2020., izvršena je profesionalna dezinfekcija Importanne Centra u Sarajevu. Profesionalna dezinfekcija tržnog centra izvršena je na sve tri etaže koje se protežu na preko 8000m2. Dezinfekciju su izvršili stručni timovi na čelu sa epidemiologom firme Sanitacija d.o.o. Ova protuvepidemijska mjera je izvršena najsavremenijim aparatima koji rasprskavaju preparat u mikročestice i na taj način vrše permanentnu dezinfekciju zraka, predmeta i okoline. Za dezinfekciju je korišteno svjetski priznato sredstvo PureGreen24. Ovo sredstvo je netoksično i pogodno za korištenje kako u velikim, javnim prostorima tako i za kućnu upotrebu. Aparati sa kojima sa kojima je  urađena profesionalna dezinfekcija su ULV raspršivači. Dezinfekcija je izvršena kao mjera zaštite uposlenika i posjetitelja.

Dezinfekcija javnih prostora protiv povećanog rizika od zaraze koronavirusom

Stručni tim Sanitacije d.o.o. - profesionalna dezinfekcija Importanne Centra u Sarajevu kao dio napora u sprječavanju epidemije koronavirusa

U tržnim centrima je povećan rizik od zaraze koronavirusom jer se radi o zatvorenom prostorima gdje je velika frekvencija ljudi. Kako bi se na vrijeme i profesionalno zaštitili od koronavirusa preporuka je izvršiti dezinfekciju zatvorenih prostora kao što su tržni centri, hoteli, ugostiteljski objekti, sportske dvorane, pozorišta, muzeji, kino dvorane, vrtići, škole, igraonice, fakulteti, banke, šalter sale.

Drago nam je da u ovakvim uslovima postoje društveno odgovorne kompanije koje ulažu napora u poduhvatu koji bi trebao biti zajednički, a epidemija koronavirusa je svakako razlog za brigu. Zahvaljujući odgovornom menadžmentu Importanne Centra i profesionalnom stručnom timu Sanitacije d.o.o. kupci se mogu osjećati ugodno i bezbjedno.

Sanitacija d.o.o. je firma sa dugom tradicijom u pružanju usluga profesionalne dezinfekcije. Naši timovi su spremni da se odmah odazovu u riješavanju problema uzrokovanih koronavirusom u bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili Vam treba savjet nazovite nas na dežurni broj telefona 062/044-277, napišite nam poruku ovdje, pošaljite mail na sanitsar@lol.ba ili nam pošaljite poruku na Facebook stranici. Dostupni smo 24 h svaki dan u sedmici i praznicima.

Zaštitite se na vrijeme od koronavirusa!

Back To Top
Search