skip to Main Content
Dežurni telefon: 062/044-277
Baner Deratizacija

Obavezna jesenja sistematska deratizacija

SANITACIJA d.o.o. Sarajevo obavještava građane, javna, komunalna , privredna društva, stambene, upravitelje i druge subjeke da će u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti i Odlukom Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo,od 14.10.2019.g. do 30.11.2019.g. obavljati obaveznu jesenju sistematsku deratizaciju na području Kantona Sarajevo.

Sanitacija d.o.o Sarajevo kao stručna i vodeća ustanova sa preko 60. godina iskustva u oblasti preventivne sanitarno ekološke zaštite , koja ima za ciij zaštitu zdravlja stanovništva , te zaštiti poslovnih partnera ,će planski i u skladu sa svim propisanim zahtjevima važeće zakonske regulative pružati uslugu obavezne preventivne sistematske deratizacije .
Značajna oscilacija klimatskih promjena u kratkom vremenskom periodu, imamo sve učestaliju pojavu glodara u zatvorenim prostorijama . Glodari su prenosnici zaraznih oboljenja putem
bakterija, virusa i gljivica, obzirom na klimatske promjene dolazi do promjene staništa glodara i sve učestalijim boravkom glodara u zatvorenom prostoru.Iz navedenih razloga vrlo važno i bitno je da se jesenja faza sistematske deratizacije provede na stručan , kvalitetan način i na vrijeme .U skladu sa programom o provođenju sistematske deratizacije u tačno određenom vremenskom periodu od 14.10.2019. godine do 15.11.2019. godine.

Pozivamo Vas da nas kontaktirate, kako bi smo definisali uvjete, mogućnosti, te pružili poslovnim partnerima i građanima adekvatnu podršku i savjete.

Za sve informacije možete nas kontaktirati :
Edis Talović 033/651 -520 edis@sanitacija.ba
Elna Ibrahimović 033/651-520 elna@sanitacija.ba
Transakcijski računi:
ASA banka d.d. Sarajevo
Raiffeisen Bank d.d. Sarajevo
Sparkasse Bank d.d. Sarajevo
Sber Bank d.d. Sarajevo
134 470

Back To Top
Search