skip to Main Content
Dežurni telefon: 062/044-277

Kako najbolje primjeniti PureGreen24?

PureGreen24 se nalazi na popisu EPA kao ubica ljudskog koronavirusa i pokazao je učinkovitost protiv sličnih virusa (Norovirus, MRSA, VRE). Učinkovit je u smanjenju zdravstvenih rizika uzrokovanih izlaganjem virusima, gljivicama i bakterijama bez ugrožavanja ljudi i životinja tijekom postupka dezinfekcije.

Upute za najbolju primjenu PureGreen24

  • Raspršite sprej PureGreen24 po tvrdim površinama koje ćete dezinficirati.
  • Osigurajte da su sve površine potpuno natopljene kako bi došlo do ravnomjerne raspodjele PureGreen24.
  • Obrišite višak krpom od mikrovlakna.

Za nanošenje PureGreen24 preporučuju se  krpe od mikrovlakana. Krpe od mikrovlakana skupljaju svu prljavštinu istodobno pružajući ravnomjernu raspodjelu PureGreen24.

Organizmi uništeni korištenjem PureGreen24 - koronavirus

Dezinfekcija dječijih igračaka

Za površine nepravilnog oblika, poput dječjih igračaka, opreme za teretanu, ručica vrata ili postolja, naprskajte PureGreen24 na krpu od mikrovlakana sve dok dio krpe ne bude vlažan, a zatim obrišite željenu površinu. Upotreba tkanine od mikrovlakana osigurat će ravnomjernu raspodjelu. Krpa od mikrovlakana također će očistiti površinu dok dezinficirate.

Ako dezinficirate veliki broj vrlo malih igračaka najbolje je raspršiti PureGreen24 na sve igračke u košari ili kanti, ostaviti da odstoji 10 minuta, a zatim isprati toplom vodom kako biste bili sigurni da su sve organske tvari koje su zalijepljene na igračke uklonjene kao i svaki višak PureGreen24.

Kada dezinficirate velike površine, kao što su prostirke za hrvanje, koristite krpu od mikrovlakana, temeljito je napskajte i navlažite, a zatim obrišite.

Ako se previše rasprši sprej, a površina se lijepi, višak obrišite sapunom i toplom vodom.

Limunska kiselina jedan je od netoksičnih sastojaka PureGreen24. Ako se previše proizvoda nanese, površina može biti ljepljiva, poput soka od naranče kad se prolije i ne obriše.

Zbog male toksičnosti (razina toksičnosti EPA IV) nema potrebe da se PureGreen24 ispira nakon upotrebe, čak i ako se koristi na dječjim igračkama.

Upotreba proizvoda

PureGreen24 može se koristititi u sportskim ustanovama (teretane, svlačionice), na putovanjima (avioni, javni prevoz), u institucijama (vojska, univerziteti), restoranima( kuhinje, stolovi), dječijim okruženjima (obdaništa, škole), medicinskim okruženjima (bolnice, stomatološke ambulante), životinjskim obitavalištima (veterinarske ustanove, zoološki vrtovi) i pomorskim okruženjima (brodovi, jahte).

Zašto je bolje koristiti krpe sa mikrovlaknima?

Mikrovlakna se sastoje od vrlo finih niti poliestera i poliamida koja su kao takva izvrsni uklanjači prašine i prljavštine, brzi i učinkoviti apsorberi, lako se suše i ekološki su prihvatljive.

Strukturu mikrovlakna odlikuje visoki stepen apsorpcije i lako uklanjaju sve tragove prljavštine. Čestice prljavštine se stežu u vlaknima dok pamučne krpe samo guraju prljavštinu i prašinu s jednog na drugo mjesto. Sa takvim karakteristikama idealne su za brzo uklanjanje prljavštine i ostavljaju površine potpuno čistima.

Pobrinite se da Vaš dom bude sjajan i uredan, što znači zdravlje za cijelu porodicu! Stanite na put prašini, bakterijama, virusima i odaberite PureGreen24, sredstvo koje i bez hemikalija čuva vaš dom.

 

Back To Top
Search